Qelizat burimore Madhësia e Tregut të arrijnë $ 170,1 miliard Deri në vitin 2020: Grand View Research, Inc.

Globale Madhësia qelizat burimore treg pritet të arrijë 170.150.000.000 dollarë deri në vitin 2020, sipas një raporti të ri nga Grand View Research, Inc Tregu pritet të rritet për shkak të rritjes së hulumtim dhe zhvillim për të zhvilluar zgjidhje terapeutike për ...

[Lexo artikullin e plotë këtu]

Komentet janë të mbyllura.