Shpëtimi qelizat e zorrëve rrjedhin nga sulmi në diabet tip 1

Deri në 80 për qind e njerëzve me diabet gjatë në këmbë tipit 1 zhvillojnë simptoma gastrointestinale-barkut dhimbje, bloating, vjellje, të vjella, diarre, kapsllëk dhe mosmbajtjeje-se fekal cilësinë rëndë zvogëlohet e jetës. Hulumtimi në Boston ...

[Lexo artikullin e plotë këtu]

Komentet janë të mbyllura.