Koster kritikon "Sulm" në Misuri Stem Cell Research

Republikanët dhe demokratët janë në kërkim të mënyrave për të përzënë më shumë votuesit në votime, dhe një mënyrë mund të jetë për të vënë hulumtim qelizave embrionale në fletën e votimit. Votuesit Misuri kaloi një masë e votimit në vitin 2006 për të mbrojtur ndonjë hulumtim qelizë rrjedhin, rrjedhin terapi qelizë ...

[Lexo artikullin e plotë këtu]

Komentet janë të mbyllura.