Një fotografi e shprehjes qelizave staminale

Hulumtuesit në kampusin Wellcome Genome zbuluar gjene të reja të përfshira në pluripotency qelizave staminale, nënpopulacione reja të qelizave dhe metodave të reja për të gjetur kuptimin në të dhënat. Botuar në Cell Stem Cell, gjetjet kanë implikime për studimin e hershme ...

[Lexo artikullin e plotë këtu]

Komentet janë të mbyllura.