Arkivi për tetor, 2012

Ndërrojë pamjen Stem Cell: A funksionon ajo?

Kirurge plastike thonë se ata mund të përdorin qelizat embrionale të bëjnë gratë të duken vite më të rinj pa dhimbje e një kirurgji invazive.

Kërc mund të krijohet duke përdorur qeliza embrionale

DURHAM, NC, tetor 31 (UPI) - Kërkuesit amerikanë thonë se ata engineered kërc nga qelizat burimore të rritur për të përdorur në riparimin e indeve dhe ndoshta trajtojnë lëndime të kërc dhe osteoarthritis. "Rrjedh Adult qelizat janë të kufizuara në atë që ata mund të bëjnë, dhe embrionike ...

Roli i qelizave burimore në zhvillimin e barnave të reja

DefiniGEN, një i ri spin-out kompani nga Universiteti i Kembrixhit, ka qenë formuar që të furnizojë hIPSC-gjeneruara qelizat për zbulimin e drogës dhe sektorët e mjekësisë rigjeneruese. Kompania është e bazuar në hulumtimet e Dr Ludovic Vallier, Dr Tamir ...

Pedersen krijon qelizave stem central elektrik të drogës

Një ekip i Universitetit Cambridge teknologji që ka zhvilluar një mënyrë për të gjeneruar qelizat e mëlçisë nga qelizat e lëkurës ka formuar një kompani të re për furnizimin me produkte të qelizave embrionale për zbulimin e drogës dhe sektorët e mjekësisë rigjeneruese. Lexo më shumë ...

Hulumtuesit UGA zbuloni se si tiny sheqerna rregullojnë qelizat embrionale

Athinë, Ga - qelizat embrionale të mbajë premtimin e madh si një terapi e mundshme qeliza bazë për një numër të sëmundjeve të rënda, por ka ende shumë për të mësuar para se të bëhet një pjesë e rregullt e veglën e mjekut. Shkencëtarët ende nuk e kuptojnë plotësisht ...

UGA: sheqerna Tiny mund të rregullojnë qelizat embrionale

Qelizat embrionale burimore të mbajë premtimin si një terapi e mundshme qeliza bazë për një numër të sëmundjeve të rënda, por shkencëtarët ende nuk e kuptojnë plotësisht proceset komplekse që ndodhin gjatë fazave të hershme të zhvillimit, kur qelizat burimore në ...

Global autolog qeliza burimore terapi të tregut: Hulumtim i ri Tregu i botuar

Terapitë autolog celularë janë ndërhyrje të re terapeutike ku ajo prezanton ose përdor qelizat apo indet nga individi, i kulturuar, u zgjerua dhe ri-futur në faqen e sëmundjes e donatorit. Ata janë promovuar gjerësisht si shtyllë e ardhshëm apo ...

Pako mikroskopik i qelizave burimore faktorëve mund të jetë kyç për parandalimin e sëmundjeve të mushkërive në foshnjat

Boston, 31 tetor 2012 / PRNewswire-USNewswire / - Hulumtuesit në Spitalin e Fëmijëve në Boston kanë zbuluar se grimcat mikroskopike që përmbajnë proteinat dhe acidet nukleike quajtur exosomes potencialisht mund të mbrojnë mushkëritë e brishta e foshnjave parakohe nga ...

Kërc Engineered Nga Stem Cells pluripotent

Një ekip i hulumtuesve Duka Mjekësisë ka engineered kërc nga qeliza të induktuara burimore pluripotent që ishin rritur me sukses dhe të renditura për përdorim në riparimin e indeve dhe studimet në plagosje kërc dhe osteoarthritis ...

Si për të bërë qelizat embrionale

Ideja e marrjes së një qelizë të pjekur dhe largimin identitetin e vet (riprogramimin bërthamore), kështu që ajo pastaj mund të bëhet çdo lloj i qelizave, mban premtimin e madh për riparimin e indeve të dëmtuara apo zëvendësimi palcën e eshtrave pas kimioterapi. Hot në këmbë e tij të fundit ...