Arkivi për qershor, 2010

Grantet lokale qeliza burimore TOTALI $ 7M

Hulumtuesit lokale kanë qenë të dhënë grante me vlerë më shumë se $ 7.000.000 nga Kaliforni Institutin për rigjeneruese Mjekësisë. Dr Martin Marsala, një profesor i anesthesiology UCSD në Shkollën e Mjekësisë, u dha 1.300.000 $ për të zhvilluar metoda për të zgjatur mbijetesën e qelizave burimore terapeutike shartuar në sistemin nervor qendror. UCSD profesor i biologjisë Yang Xu, një immunologist ...

Terapia e qelizave prodhon rezultate të menjëhershme për djalin lokal

Ishulli prindërit Faedra Campbell dhe Chris Jason kthye nga Gjermania vetëm gjashtë javë më parë, por udhëtim është tashmë duke treguar rezultate të mira për djalin e tyre, i cili ka jetuar me paralizë cerebrale për gjashtë vjet.

Është lehtë për t'u mashtruar në Gjurmimi i qelizave embrionale

Njoftimi i fundit që Këshilli Papnor për Kulturën dhe një kompani ndërkombëtare biopharmaceutical do të punojnë së bashku për kërkimin rriturve rrjedhin-qelizave është e mirë - por jo e madhe - lajme.

Metoda Për Ndjekja Adult Stem Cells Si Ata regres

Riprogramimin Cell quan Rasti Curious e Benjamin Button në mendje. Kjo është një teknologji e re që përdor terapi molekulare për të marr me të mirë qeliza të rritura të kthehet në një qelizë embrionale-si shtetin amë, duke lejuar shkencëtarët për më vonë ri-diferencohen këto qeliza në lloje të veçanta me potencial për të trajtuar sulmet në zemër ose sëmundjet si ajo e Parkinsonit ...

Cardio3 BIOSCIENCES raporton të dhënat pozitive nga C-Cure gjykim të qelizave embrionale terapi klinike për dështim të zemrës

Cardio3 BIOSCIENCES, një kompani udhëheqëse belg bioteknologjia e specializuar në terapi rigjeneruese për trajtimin e sëmundjeve kardiovaskulare, sot shpall të dhënat pozitive të sigurisë dhe efikasitetit nga rezultatet paraprake gjykim klinik të saj C-Cure (R), një zbulim i madh qelizë burimore terapi për dështim të zemrës.

Strategjia e re Calif Grupit qelizave burimore do 'Expand' grante kërkimore, Rritja Outreach

Instituti i Kalifornisë për rigjeneruese Mjekësisë, agjencia rrjedhin-qelizave shtetin e Artë, i ka shpalosur një strategji të rishikuar projekt që kërkon gjatë tetë viteve të ardhshme për të rritur mundësitë e financimit për kompanitë Biotech kryerjen e qelizave të përtëritshme hulumtim, të kryer në terren më të mirë publik dhe legjislative, dhe të punësojë grant shtesë reviewers.

Padi kundër politikës së Obamës embrionale Stem Cell rivendoset

Një padi kundër financimit publik të kërkimit qelizave staminale embrionale u revitalizuar premten.

Pse duhet të frenuar rritjen e qelizave të jetë e kufizuar në gji?

Pse duhet të frenuar rritjen e qelizave të jetë e kufizuar në gji? A është kjo për shkak se ajo mund të çojë në kancerin e gjirit?

UCSD ekip merr 11.500.000 $ për qelizë rrjedhin hulumtim mbi sëmundjen e Lou Gehrig

Përqafuar konceptin se e tërë është më e madhe se shuma e pjesëve të tij individuale, një 11.500.000 $ "ekipi sëmundje" Granti është dhënë për UC San Diego për të shpejtë rrjedhin-qelizave kërkimit pista mbi skleroza Amyotrophic lateral (ALS) - i njohur gjithashtu si Lou Sëmundjeve Gehrig-së. Qëllimi është të avancojë hulumtime themelore për gjyqet e njeriut klinike brenda katër vjetësh. Financimi është nga Kaliforni Institutin për ...

11.500.000 $ grant për të ndihmuar qelizë embrionale UCSD studiuesit trajtimin e sëmundjes Lou Gehrig-së

Përqafuar konceptin se e tërë është më e madhe se shuma e pjesëve të tij individuale, një 11.500.000 $ "ekipi sëmundje" Granti është dhënë për UC San Diego të shpejtë rrjedhin-qelizave kërkimit pista mbi skleroza Amyotrophic lateral (ALS), i njohur gjithashtu si Lou Gehrig Sëmundjeve. Qëllimi është të avancojë hulumtime themelore për gjyqet e njeriut klinike brenda katër vjetësh. Financimi është nga Kaliforni Institutin për ...